Werkwijze

Onze 10 stappen voor een geslaagde
vastgoedtransactie:

alles sluiten | openen

Eerste contact

U contacteert ons of kom langs op kantoor. Wij zijn ervan overtuigd dat een wederzijdse, positieve klik belangrijk is als basis om een vertrouwensrelatie uit te bouwen.

Waardebepaling

Een correcte waardering bij aanvang van de verkoop is van cruciaal belang voor een succesvol verloop van de vastgoedtransactie. Door onze jarenlange ervaring, hebben wij de nodige expertise van de Schotense vastgoedmarkt om u hierbij optimaal bij te assisteren.

Samenstellen dossier

Wij zorgen voor een volledige samenstelling van het verkoop/verhuurdossier. Op die manier kunnen we de kandidaten optimaal adviseren én komt u tegemoet aan uw juridische verplichtingen.

Uw thuis klaar maken voor presentatie

Om een optimale presentatie van uw woning te verkrijgen, kan het nodig zijn uw woning aan te pakken. Dikwijls zijn dit enkele accenten die een groot verschil kunnen maken, soms zijn dit meer drastische ingrepen. Wij kunnen hiermee in assisteren voor advies.

Foto-reportage

U kent het belang van een eerste indruk? Wij ook. Professionele foto's zijn dan ook een must. Wij zorgen ervoor.

Aanschrijven van nieuwe thuis-zoekers

Een ruim aantal zoekende kandidaten, voor een nieuwe thuis in Schoten en randgemeenten, hebben zich bij ons aangemeld.  Zij worden als eerste op de hoogte gebracht van uw eigendom.

Publiciteit op maat

Onze webstek is ontworpen om optimaal te worden gebruikt op zowel desktop, telefoon als tablet. Uw thuis zal niet enkel hierop maar ook op andere vastgoedplatformen worden aangeboden. In de vitrine van ons commercieel gelegen hoekpand aan de Villerslei wordt uw thuis mooi in de kijker geplaatst. Tevens verschijnt het in verschillende geschreven media. Onze opvallende verkoopborden zijn een extra troef die in het Schotense straatbeeld in het oog springen.

Persoonlijke begeleiding

Nadat de kandidaten door ons de eerste informatie telefonisch of op ons kantoor ontvangen, zal Jim hen rondleiden in de woning.

Onderhandeling

Indien er een voorstel wordt gedaan, hebben wij de kennis in huis om u hierin te kunnen begeleiden.
Bij verhuring zorgen wij voor een selectie van de huurders.

Juridische afhandeling

Als de onderhandeling positief is afgehandeld, zorgen wij voor het opstellen van de overeenkomst. Na goedkeuring van dit ontwerp van uw notaris, wordt deze ondertekend op onze kantoor. Ook bij het verlijden van de authentieke akte zijn wij aanwezig om de transactie af te ronden.

Contact

Meeusen vastgoed BVBA
Villerslei 14
2900 Schoten

T 03 653 11 33
info@meeusenvastgoed.be